IABR-2020-

THE HIGH GROUND
Toegang tot de tentoonstelling THE HIGH GROUND is gratis. Hiervoor betaal je geen boekings- en transactiekosten.
Meer informatie over toegang tot de THE HIGH GROUND vind je hier.


RECLAIMING THE COMMONS en WATERSCHOOL M4H+
De toegang is gratis en aanmelden is, zolang de huidige corona maatregelen van kracht zijn, niet nodig.
Reserveren voor programmaonderdelen blijft wel verplicht, de reserveringskosten bedragen €3,00. Dat kan via onze ticketshop.

De vijf ruimtelijke WATERSCHOOL M4H+ installaties in de openbare ruimte in Merwe-Vierhavens zijn ook zonder reservering te bezoeken. Ze zijn alle vijf voorzien van een QR-code waarmee je toegang krijgt tot een speciale webapplicatie. De installaties bevinden zich op fietsafstand van het Keilepand en Studio Makkink & Bey, zowel als van elkaar.

Geen eigen fiets bij je? Haal bij het Keilepand een leenfiets van de IABR, bezoek daar ook RECLAIMING THE COMMONS, en je krijgt een goed idee van wat er in de toekomst allemaal kan gaan gebeuren in dit bijzondere deel van Rotterdam.

Het reserveringssysteem waar de IABR mee werkt, wordt aangeboden in samenwerking met Ticketcounter BV. Door het maken van een reservering bij de IABR accepteer je ook de ticketvoorwaarden van Ticketcounter (waarvan je kennis kunt nemen als je reserveert).

Ticketcounter BV verzorgt de verzending van de reserveringsbevestiging. Bij betaling met iDEAL ontvang je doorgaans binnen 30 minuten je bevestiging per e-mail.

Elk reserveringsbewijs bestaat uit 2 pagina's die beiden zijn voorzien van een unieke QR-code. Beide QR-codes moet kunnen worden gescand om toegang te krijgen. We scannen de QR-codes bij voorkeur vanaf je telefoon (Wallet of PDF).

Heb je griepachtige verschijnselen of verkoudheidsklachten? Blijf thuis, we verwelkomen je graag een andere keer.

Groepsbezoek is mogelijk. Voor RECLAIMING THE COMMONS kun je contact met ons opnemen via info@iabr.nl en voor WATERSCHOOL M4H+ via studio@studiomakkinkbey.nl. Als het kan, regelen we het zo goed en veilig mogelijk.


Houd er rekening mee dat de IABR zich, gezien de omstandigheden, het recht voorbehoudt een reservering zonder opgaaf van redenen te weigeren.