IABR-


Bijeenkomst 'Sleutelen aan Stofstromen'

Op zoek naar inspirerende initiatieven en nieuwe perspectieven op het snijvlak van de Rotterdamse stadsontwikkeling en circulaire economie. Met dit doel programmeerde Gemeente Rotterdam, IABR, Architectuurcentrum Rotterdam (AIR), Rotterdam Partners en Food Council Rotterdam op 25 juni 2014 het symposium ‘Sleutelen aan Stofstromen’.

Directe aanleiding voor deze bijeenkomst was het IABR–2014–Projectatelier Rotterdam. Het projectteam presenteerde de belangrijkste onderzoeksresultaten en bouwde samen met de initiatiefnemers van deze dag verder aan een netwerk van vernieuwers dat sleutelt aan de stofstromen van de stad Rotterdam. Op de website 'Sleutelen aan Stofstromen' een indruk van het programma, de sprekers en een video- en fotoverslag.

Play
Rotterdam: Urban Metabolism

Presentatie onderzoeksresultaten IABR–2014–Projectatelier Rotterdam: Urban Metabolism -- door Eric Frijters (.Fabric), 25 juni 2014

Tijdens de bijeenkomst werd het boek STEDELIJK METABOLISME ROTTERDAM gepresenteerd waarin de onderzoeksresultaten van het Projectatelier Rotterdam zijn samengevat. Onder aan deze pagina kan deze publicatie van de Gemeente Rotterdam, de IABR, .FABRIC, JCFO en TNO worden gedownload.