IABR-2016-

20
mei, 2016
16:00 - 19:30
mei, 2016
16:00 - 19:30

't Borrelt op Zuid

Networking/Not Working

Freehouse + Afrikaanderwijk Coöperatie

Nieuwe ontmoetingen, hernieuwde kennismakingen, relaties aangaan, gedachten uitwisselen, net wel/niet werken. De essentie van een goede vrijdagmiddagborrel is vooral om samen aan het weekend te beginnen.

't Borrelt op Zuid

Zuid bruist en… borrelt. Het is tijd dat Zuid niet langer de verkeerde lijstjes aanvoert, maar dat ze ook op de lijstjes komt die er in positieve zin toe doen. De plek waar bewoners en ondernemers samenwerken om ervoor te zorgen dat goede dingen plaatsvinden. Waar je samen kunt komen en waar je op straat geweldige mensen, muziek, lekker eten en kunst tegen kunt komen.

De borrels vinden telkens op een andere plek in het winkelgebied op de Pretorialaan of de Paul Krugerstraat plaats. Gebruikmakend van de pleinen, aanwezig straatmeubilair, nabij gelegen horeca organiseert de Afrikaanderwijk Coöperatie iedere derde vrijdag van de maand een eigen vrijdagmiddagborrel voor Zuid. Samen met lokale ondernemers laten zien wat de Afrikaanderwijk te bieden heeft en hoe leuk het er kan zijn! Het mag Rotterdam niet ontgaan dat ’t Borrelt op Zuid!

VRIJDAG 20 MEI
Tijd: 16.00 - 19.30 uur
Locatie: Afrikaanderplein, tegenover Pretorialaan 25/27