IABR-2016-

17
jun, 2016
16:00 - 19:30
jun, 2016
16:00 - 19:30

’t Borrelt op Zuid

Local Looks & Fashion

Freehouse + Afrikaanderwijk Coöperatie
De Afrikaanderwijk heeft veel te bieden op het gebied van mode en verzorging. Een bruidshuis, een grote maten winkel, een schoenenwinkel, een borduurspecialist, een modehuis een wijkatelier waar haute couture gemaakt wordt.

De looks van Zuid

Zuid bruist en… borrelt. Het is tijd dat Zuid niet langer de verkeerde lijstjes aanvoert, maar dat ze ook op de lijstjes komt die er in positieve zin toe doen. De plek waar bewoners en ondernemers samenwerken om ervoor te zorgen dat goede dingen plaatsvinden. Waar je samen kunt komen en waar je op straat geweldige mensen, muziek, lekker eten en kunst tegen kunt komen.

De borrels vinden telkens op een andere plek in het winkelgebied op de Pretorialaan of de Paul Krugerstraat plaats. Gebruikmakend van de pleinen, aanwezig straatmeubilair, nabij gelegen horeca organiseert de Afrikaanderwijk Coöperatie iedere derde vrijdag van de maand een eigen vrijdagmiddagborrel voor Zuid. Samen met lokale ondernemers laten zien wat de Afrikaanderwijk te bieden heeft en hoe leuk het er kan zijn! Het mag Rotterdam niet ontgaan dat ’t Borrelt op Zuid!

VRIJDAG 17 JUNI
Tijd: 16.00 - 19.30 uur
Locatie: Afrikaanderplein, tegenover Pretorialaan 25/27