IABR-2016-

Op zondag 19 juni is sociaal ondernemer en drijvende kracht achter De Bakkerswerkplaats Lisette Magis te gast in het Verhalenhuis. De Bakkerswerkplaats is dé plek om het ambacht van brood bakken te leren. Het is een werkplaats voor buurtgenoten, professionals, jongeren en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dankzij het leren van een ambacht worden toekomstperspectieven op de arbeidsmarkt vergroot.

Lisette Magis / De Bakkerswerkplaats

De Bakkerswerkplaats gebruikt lokaal verbouwde en gemalen meelsoorten, biologische gist en lokaal gekweekte desemculturen. Er wordt op bestelling gebakt, dus zonder verlies van energie en grondstoffen. Nieuwsgierig naar dit boeiende praktijkvoorbeeld van The Next Economy? U bent van harte uitgenodigd in het Verhalenhuis.

ZONDAG 19 JUNI
Tijd: 16:00 – 17.30
Locatie: Rechthuislaan 1, Rotterdam
Spreker: Lisette Magis
Taal: Nederlands
Toegang gratis, vooraf een plekje reserveren kan via reserveren@verhalenhuisbelvedere.nl

Meer informatie: www.belvedererotterdam.nl


Voor IABR–2016 heeft het Verhalenhuis Belvédère in Rotterdam Katendrecht The Next Story ontwikkeld. Gedurende de biennale vindt er een serie van tien middagen plaats, waarin persoonlijke verhalen van bijzondere bewoners, organisaties of ondernemers, wonend en/of werkend op Katendrecht, gedeeld worden met het publiek. Wat is hun Next Story? Hoe zien zij de toekomst op basis van hun achtergrond, en welke rol speelt de omgeving daarbij? De optelsom van persoonlijke verhalen en prikkelende vragen tonen hoe de daadkracht van individuen de toekomst van een wijk en zelfs een stad kan helpen vormgeven.